AI IMPLEMENTATION

Onze AI-implementatiedienst is ontworpen om organisaties te helpen hun ideeën voor AI-toepassingen tot leven te brengen door de ontwikkeling van proof of concepts (PoC's). We begrijpen dat het omzetten van theoretische concepten naar praktische oplossingen zorgvuldige evaluatie, finetuning en expertise vereist.

Hier zijn enkele voorbeelden van hoe onze AI-implementatiedienst uw organisatie kan helpen:

  1. Maatwerk AI-ontwikkeling: Door bestaande AI-modellen af te stemmen op de specifieke gegevens van uw organisatie, kunt u een op maat gemaakte AI-oplossing creëren die optimaal presteert binnen uw unieke context. Een voorbeeld hiervan is een op maat gemaakt Large Language Model (LLM). Met deze aanpak kunt u een ChatGPT ontwikkelen die domeinspecifieke kennis bezit en daardoor op maat gemaakte antwoorden kan bieden op organisatiespecifieke vragen. Wilt u meer weten? Jacintha heeft een artikel geschreven over het bouwen van een op maat gemaakt LLM om vragen met betrekking tot de AI-wetgeving aan te pakken, dat hier kan worden geraadpleegd (Hyperlink TODO).

  2. Implementatie van AI-tools: Naast ChatGPT zijn er tal van krachtige AI-tools beschikbaar, elk met zijn eigen sterke punten en toepassingen. Tools zoals MidJourney voor fotobeoordeling, Copilot voor codegeneratie en ChatPDF voor tekstinterpretatie bieden waarde in verschillende bedrijfsprocessen. Onze adviesdienst kan u helpen ideeën te verkennen en manieren te identificeren waarop deze AI-tools effectief en verantwoord in uw organisatie kunnen worden geïntegreerd. We bieden begeleiding over het juiste gebruik, training en governance, zodat uw team deze tools optimaal kan benutten.

We hebben programmeerervaring in meerdere programmeertalen, met name Python, dat veel wordt gebruikt in AI-ontwikkeling. Ons out-of-the-box denken, in combinatie met ons begrip van systeemarchitectuur en implementatie, stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bedenken die effectief inspelen op de specifieke behoeften van uw organisatie.

Om het proces op gang te brengen, bieden we een gratis consult waarin we ideeën kunnen bespreken en kunnen beoordelen of ze de moeite waard zijn om te verkennen via een Proof of Concept (PoC). De PoC dient als een voorlopig onderzoek om de haalbaarheid van de AI-toepassing vast te stellen en een roadmap voor implementatie op te stellen. Ons ultieme doel is om uw ideeën voor AI-toepassingen werkelijkheid te maken.

Volgende Bericht