AI TRAINING

We vinden het belangrijk om individuen binnen organisaties uit te rusten met de kennis en bewustwording die nodig zijn om AI effectief en verantwoord te gebruiken. Onze AI-trainingsdienst is ontworpen om uw teams te versterken, zodat ze goed geïnformeerd zijn over de risico's en mogelijkheden die gepaard gaan met het gebruik van AI. We bieden op maat gemaakte trainingsprogramma's die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelstellingen van uw organisatie.

Hier zijn enkele voorbeelden van de trainingsprogramma's die we kunnen aanbieden:

  1. Verantwoord gebruik van ChatGPT: We bieden gespecialiseerde training over hoe ChatGPT op een verantwoorde en effectieve manier binnen een organisatie kan worden ingezet. Deze training leert niet alleen hoe ChatGPT effectief kan worden gebruikt, door middel van prompt-engineering, maar maakt de deelnemer ook bewust van de beperkingen en risico's van het gebruik van ChatGPT en hoe hiermee om te gaan. Dit zorgt ervoor dat mensen in uw organisatie zelfverzekerd zijn bij het gebruik van ChatGPT en hoogwaardige output kunnen creëren die de sfeer en waarden van uw organisatie weerspiegelt. Als voorbeeld hebben we momenteel een training over het gebruik van ChatGPT in de journalistiek en voor communicatie- en marketingmateriaal. Maar we kunnen trainingen aanpassen aan uw specifieke behoeften.

  2. AI Act Compliance: Het is cruciaal dat relevante personeelsleden binnen uw organisatie op de hoogte zijn van de inhoud en implicaties van de voorgestelde AI-wetgeving. Onze training biedt een uitgebreide uitleg over de AI Act, waarbij de vereisten, mogelijke knelpunten en noodzakelijke maatregelen voor naleving worden gecommuniceerd. We zorgen ervoor dat uw team weet wat de AI Act inhoudt en welke wijzigingen moeten worden doorgevoerd om aan de wet te voldoen.

  3. Preventie van bias in data en modellen: Het aanpakken van bias in AI is van het grootste belang om maatschappelijke risico's te beperken. Onze training kan zich richten op het informeren van uw team over de risico's en uitdagingen die gepaard gaan met bias in data en modellen. We kunnen strategieën bieden om bias-risico's te identificeren en te verminderen, zodat uw AI-systemen eerlijk, inclusief en onbevooroordeeld zijn. Deze training bevordert het bewustzijn en geeft uw medewerkers de mogelijkheid om bij te dragen aan een verantwoorde implementatie van AI.

Wij geloven sterk dat het trainen van medewerkers een cruciale rol speelt in het creëren van een cultuur van bewustzijn en verantwoord gebruik van AI binnen organisaties. We stemmen onze trainingsprogramma's af op uw specifieke eisen, rekening houdend met uw branche, doelstellingen en bestaande kennisniveau. Maak een afspraak met ons om te bespreken hoe training uw organisatie kan helpen.

Vorige Bericht